Tre Snickare har vi en speciell avdelning som bara sysslar med badrumsrenoveringar, övriga renoveringar samt ombyggnationer för privatpersoner (d v s i motsats till när beställaren är ett företag eller en bostadsrättsförening).

När Du anlitar Tre Snickare för att utföra Din badrumsrenovering eller ombyggnad så får Du en bra kombination av den lilla firmans engagemang i projektet samtidigt som Du får tryggheten i att anlita ett stort företag med solid ekonomi och tillräckliga resurser för att genomföra projektet snabbt och med hög kvalitet.

Vi har genomfört flera hundra badrumsrenoveringar för privatpersoner i Stockholmsområdet sedan starten av företaget. Vi tar totalansvaret för Din renovering / ombyggnation från beställning till dusch- och badklart badrum.

Fördelarna med att välja Tre Snickare som entreprenör för badrumsrenovering / ombyggnation.

Nedan följer ett antal punkter som gör det fördelaktigt för Dig att välja oss för att renovera Ditt badrum:

Vi står gärna som ensam ansvarig entreprenör för de byggen och badrumsrenoveringar vi är involverade i vilket innebär att Du genom hela   byggprocessen bara behöver ha att göra med vår firma som har ansvaret för arbetet.
Vi arbetar med egna anställda eller med våra underentreprenörer (t ex VVS- och elfirmor) som vi haft ett gott samarbete med under flera år.
Vi skriver avtal på varje jobb där det utförligt förklaras vad som ingår i arbetet, för att undvika missförstånd när vi väl sätter igång och renoverar – Ditt badrum.
Vi lämnar alltid fasta priser på alla arbeten och renoveringar vi utför. Detta innebär att kunden slipper oroa sig över vad slutnotan kommer att hamna på.
Vi har kapaciteten och kapitalet att få arbetet att gå snabbt. En mindre hantverksfirma saknar ofta resurser i form av specialverktyg, material och kapital. Vi har allt detta.
Vi lämnar 10 års garanti på tätskiktet i badrummet.

En komplett entreprenör för renoveringar och ombyggnationer.

När vi arbetar med Dig som är privatkund ser vi gärna att det i Din grundbeställning ingår en badrumsrenovering eftersom detta är vår specialitet och för att det garanterar en viss storlek på projektet. Har Du fler arbeten som Du vill göra utöver att renovera badrummet så kan vi naturligtvis hjälpa Dig också med detta i samband med arbeten i badrummet/badrummen, eftersom vi gärna vill vara Din enda part i Ditt renoveringsprojekt. Vi har bland våra hantverkare i företaget kompetens inom en mängd områden: VVS, plattsättning, el, snickeri, målning, ventilation, rördragning m.m.

Om Du vill beställa en offert på Ditt projekt, vilket naturligtvis är gratis, vill vi att Du fyller uppgifter om Ditt projekt i vårt kontaktformulär för offerförfrågning  >> kontaktformulär <<  så har vi något att utgå ifrån när vi kontaktar Dig. Samtidigt som Du får ett ungefärligt pris på vad det kommer att kosta att genomföra renoveringen. Även om Du inte vet svaret på allt som efterfrågas, så kan Du fylla i med egen text i ett fritt fält efter att Du gått igenom de olika stegen.

För mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda, se länken om Tre Snickares verksamhetsområden.  >> Tjänster <<

Tre Snickare badrumsrenoveringar ombyggnationer Tre Snickare badrumsrenoveringar ombyggnationer Tre Snickare badrumsrenoveringar ombyggnationer