Ombyggnationer av råvindar till vindslägenheter

En del av Tre Snickares verksamhet består av att förvärva råvindar på attraktiva adresser i Stockholms län och bygga om dessa till exklusiva vindslägenheter.

För en bostadsrättsförening som står inför stambyte eller renoveringar i fastigheten kan det vara mycket fördelaktigt att kombinera försäljning av ytor i form av t ex råvind eller lokalytor för ombyggnad till bostäder med ett stambytes- eller renoveringsprojekt.

Eftersom Tre Snickare utför projekt inom båda dessa områden tar vi gärna på oss denna typ av kombinationsprojekt. Vi är intresserade av att utföra stambytet på entreprenad samtidigt som vi förvärvar (köper) råvinden eller lokalytan som skall byggas om till bostadslägenheter.

Det finns flera fördelar för föreningen eller fastighetsägaren med att låta Tre Snickare köpa ytorna och samtidigt genomföra ett stambyte eller ett större renoveringsprojekt i fastigheten. Några av fördelar är följande:

-Fastighetsägaren kan finansiera stambytet och andra upprustningsåtgärder genom försäljningen av råvinden eller lokalytorna.
-Om det är en oäkta bostadsrättsförening, så finns möjligheter att gå från oäkta till äkta förening med de skattefördelar och andra fördelar detta medför.
-Genom att utföra stambytet eller renoveringarna och ombyggnationen av råvinden samtidigt, kan man undvika stök i huset under längre tid.
-Få in hiss i fastigheten, om det saknas sedan tidigare, eftersom det måste finnas hiss upp till vindslägenheterna.
-Vindsombyggnaden eller lokalombyggnaden blir smärtfri eftersom alla schakt är blottade, i samband med stambytet / renoveringarna i fastigheten.

Har Ni en råvind i Er fastighet som Ni vill sälja?

Om Ni äger en fastighet med en råvind eller lokalytor som Ni önskar sälja, vänligen kontakta Tre Snickare på info@tresnickare.se så kommer en representant för Tre Snickare att kontakta Er för en fortsatt diskussion.

I mailet till Tre Snickare om den aktuella fastigheten, beskriv så detaljerat som möjligt Ert affärsförslag, bifoga så mycket fakta, bilder och uppgifter om fastigheten och råvinden / lokalytorna som är till salu som möjligt samt övrig relevant information om vilka förutsättningar som råder för affären. På detta sätt kan Tre Snickares representant snabbt sätta sig in i just Er situation och kontakta Er så fort som möjligt för en vidare diskussion.

För mer information om vilka tjänster vi kan erbjuda, se länken om Tre Snickares verksamhetsområden. >> Tjänster <<

För att se vilka projekt vi utför för tillfället eller har slutför i egen regi, se fliken “Projekt“.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.